För närvarande renoveras ett badrum i en villa i närområde till Linköping. Har fått i uppdrag att: *Ordna en dusch *Ordna med badkar *Ordna med ett basturum *Ordna med tvättinrättning med tvättbänk och maskiner Kunden vill behålla träpanelen i rummet på två väggar, där badkar skall in, placering av glas bakom

Arbete, just nu

jun 17
2012

För närvarande renoveras ett badrum i en villa i närområde till Linköping.
Har fått i uppdrag att:
*Ordna en dusch
*Ordna med badkar
*Ordna med ett basturum
*Ordna med tvättinrättning med tvättbänk och maskiner

Kunden vill behålla träpanelen i rummet på två väggar, där badkar skall in, placering av glas bakom badkar är en lösning som används här, pga fukt och renhållning, så är glas utomordentlig bra lösning.

No Comment

Leave a comment
Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.