Kyla & Värme Samsung singel och multisplittar Samsung har ett brett sortiment till högsta kvalitet och bra priser av så väl singelsplittar som multisplittar på upp till 256 inomhusdelar till en utomhusdel. Samsungs villavärmepumpar SCOP från 4,9 WiFi-styrning Steglös underhållsvärme från 8°C Konstant värmeeffekt ner till -17°C Värmedrift ner till -25°C Ljudnivå från 17 dBA Samsung Smart är de

Kyla & Värme

jul 05
2012

Kyla & Värme

Samsung värmepumpar Styr din luftvärmepump med din smartphone
Samsung singel och multisplittar
Samsung har ett brett sortiment
till högsta kvalitet och bra priser
av så väl singelsplittar som
multisplittar på upp till 256
inomhusdelar till en utomhusdel.
Samsungs villavärmepumpar
SCOP från 4,9
WiFi-styrning
Steglös underhållsvärme från 8°C
Konstant värmeeffekt ner till -17°C
Värmedrift ner till -25°C
Ljudnivå från 17 dBA
Samsung Smart är de första luftvärmepumparna på den nordiska marknaden med inbyggt WiFi som standard. Ladda ned en app till din smartphone eller tablet och fjärrstyr din värmepump utan extra tillbehör eller krångliga installationer. På så sätt kan du komma fram till ett redan uppvärmt fritidshus under skidsemestern, eller justera temperaturen hemma från jobbet direkt via din smartphone.

Arbetar med service & underhåll på värmepumpar och kylanläggningar.
Installerar värmepumpar & kylpumpar, berg- jord- vatten- & luft-värmepumpar.

Komfortkyla utförs till butiker, kontor och serverrum/ datahallar. Komfortkyla även i bostad eller fastigheten. På denna marknad jobbar vi med tillverkare som Samsung och Panasonic, erbjuder även andra produkter till kunden efter önskemål och genomgång. Produkter som har utvecklats genom åren och idag kan styras med din smartphone eller dataplatta. Kopplas lätt upp i ditt wifi datanät.

Kontakta mig för mer info och gratis offert.

 

Har fr.o.m 2012-10-27 , företagscertifikat & tidigare personcertifikat för kyla Klass 1.

No Comment

Leave a comment
Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.