Har utfört ett andra uppdrag med att bygga ”café armaturer” över fikabord hos en av mina vvs-grossister, där jag även gjort kassadiskarna med belysning i kopparrör. Med eget varumärke inom rör och pressdelar så har jag gjort enligt ritning med vissa modifieringar och säker förbindelse för el. Denna

Egen armatur – uppföljning

jun 05
2015

Har utfört ett andra uppdrag med att bygga ”café armaturer” över fikabord hos en av mina vvs-grossister, där jag även gjort kassadiskarna med belysning i kopparrör.

Med eget varumärke inom rör och pressdelar så har jag gjort enligt ritning med vissa modifieringar och säker förbindelse för el.

Denna butik hade 8 m i takhöjd, detta gav en annan lösning på dragning och montage.

Kassadisk

Kassadisk1+2

Kassadisk2

Kassadisk2

Cafébord

Cafébord

Denna butik finns i Helsingborg

No Comment

Leave a comment
Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.