Siemens Synco RMU7xx, unversalregulator med många funktioner, i denna anläggning styr man ventilation. Nu har jag bytt ut reglersystemet för en samlingssal eller ett studierum. Här har man inte något behov av att anläggningen går dygnet runt utan den styrs på närvarofunktion / Timer. Kunden har

Styr och regler från Siemens

jun 05
2015

Siemens Synco RMU7xx, unversalregulator med många funktioner, i denna anläggning styr man ventilation.

Apparatskåps dörr med driftkort och styrpanel

Apparatskåps dörr med driftkort och styrpanel

Siemens Synco RMU710

Siemens Synco RMU710

Nu har jag bytt ut reglersystemet för en samlingssal eller ett studierum. Här har man inte något behov av att anläggningen går dygnet runt utan den styrs på närvarofunktion / Timer. Kunden har fått nattkyl-funktion på ventilation, när så lokalen är varmare än +22°C kyls lokalen om det är kallare ute. Ingen kyleffekt kostnad utan rent luftbyte/luftomsättning.

Driftkort visas här, denna funktion kan senare läggas upp via webbgränssnitt och övervakas via internet, larm skickas via mejl
Driftkort ventilationsaggregat

Driftkort ventilationsaggregat

Återkom om mer info önskas

No Comment

Leave a comment
Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.