Har varit på utbildning på Mittuniversitetet i Härnösand, komplettering av EU-CERTIFERINGEN för värmepumpinstallatörer. Nästa steg heter RES Cert, Renewable Energy Sources.  Nu ingår även solvärme, solceller samt biobränsle pannor. Lite nya krav, kontakta mig för mer info. Och jag fick godkänt på provet , kommer att

RES Certifering , steget efter Eu certiferad värmepumpinstallatör

sep 27
2015

Har varit på utbildning på Mittuniversitetet i Härnösand, komplettering av EU-CERTIFERINGEN för värmepumpinstallatörer. Nästa steg heter RES Cert, Renewable Energy Sources.  Nu ingår även solvärme, solceller samt biobränsle pannor. Lite nya krav, kontakta mig för mer info.

Och jag fick godkänt på provet , kommer att synas hos Energimyndigheten, Incert, SKVP (Tidigare SVEP).

Kurs o info från Ehpa, SKVP, Energimyndigheten samt INCERT

Kurs o info från Ehpa, SKVP, Energimyndigheten samt INCERT

No Comment

Leave a comment
Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.