Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /var/www/jmve/wp-includes/functions.php on line 6085
| TermograferingJMVE Kyl & Termografering | Rörmokaren & elektrikern i samma firma

Termografering

jul 05
2012
Shih-Tzu i vörmekameran
Shih-Tzu i vörmekameran

Shih-Tzu i vörmekameran

Termografi / Termografering

Värmekamera

Med hjälp av värmekamera gör vi analyser av byggnader och elektriska installationer. Därmed kan vi bland annat kartlägga isoleringsbrister, ventilationsproblem, läckage och felbelastningar i el-systemen. De största fördelarna med termografering är att problemsökning kan pågå under drift, dvs inga stopp är nödvändiga, samt att problemen uppdagas innan de blir akuta vilket sparar både tid och pengar. Fullständig rapport lämnas med termografibilder och vanliga bilder på upptäckta avvikelser.

Eltermografi

Ett fel i en elektrisk anläggning börjar alltid med att temperaturen stiger. Med termografi finner man felen och kan åtgärda dom i tid, innan brand eller driftstopp uppstår. Ca 25% av alla bränder orsakas av elektriska fel och 70% av kostnaden drabbar industrin. Stilleståndskostnader pga. driftstopp är ej inräknat. De olika el-komponenterna kommer växelvis att utvidgas och dras samman när en ström går i kretsen. Vibrationer, smuts, fukt, korrosion och rent mekaniskt slitage är exempel på andra faktorer som påverkar nedbrytningen. Termografering av el kräver kompetens, rätt utrustning och certifierad personal. Vår personal har även elinstallationsbehörighet

Byggnadstermografi

Termografering av fastigheter kan ge stora energibesparingar och trivsammare inomhusklimat. Byggfusk identifieras snabbt och lätt, termiska ofullkomligheter dokumenteras tydligt och kan därmed effektivt åtgärdas. Bristande isolation, otätheter, felaktigt utförande och konstruktionsfel som orsakar energiläckage, kallras, drag, fuktskador och obehaglig miljö etc. kan lätt hittas med modern teknik. Termografering av fastigheter för detektering av avvikelser i klimatskärmen kräver kompetens, rätt utrustning och certifierad personal.

Maskin/Teknik termografering

Termografering av maskin/teknik kan ge stora energibesparingar och säkrare drift. Lagerfel/ fel i motorer identifieras snabbt och lätt, termiska ofullkomligheter dokumenteras tydligt och kan därmed effektivt åtgärdas. Bristande isolation, felaktigt utförande och konstruktionsfel som orsakar energiläckage, stillestånd och onödig slitage etc. kan lätt hittas med modern teknik. Termografering av maskin/ teknik kräver kompetens och rätt utrustning samt erfarenhet och certifierad personal.

No Comment

Leave a comment
Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.