En kaka är en liten textfil som webbplatsen du besöker begär att få spara på din enhet (dator, smartphone m.m.) för att hålla koll på vad som sker under ditt besök på webbplatsen och för att känna igen enheten som du använder. Kakor går inte att

#Cookies# eller kakor

maj 21
2018

En kaka är en liten textfil som webbplatsen du besöker begär att få spara på din enhet (dator, smartphone m.m.) för att hålla koll på vad som sker under ditt besök på webbplatsen och för att känna igen enheten som du använder.

Kakor går inte att användas till att se vem du är, vart du bor eller om enheten används av en eller flera personer.

Det finns två typer av kakor. Den ena typen sparar en fil under en längre tid på besökarens dator, kakan har ett utgångsdatum och raderas när utgångsdatumet passerats. Den andra typen av kakor kallas sessionskakor. Sessionskakor lagras inte under en längre tid på användarens dator, utan försvinner när använder stänger sin webbläsare.

Du kan välja att få en varning från din dator varje gång en kaka skickas, eller så kan du välja att stänga av alla kakor. Detta gör du via din webbläsares inställningar. I webbläsaren kan du också radera tidigare lagrade kakor. Eftersom olika webbläsare fungerar olika, bör du titta i din webbläsares hjälpmeny för att ta reda på hur du hanterar kakor på just din webbläsare.

Var uppmärksam på att om du stänger av kakor, kan några av funktionerna som hjälper till att göra din upplevelse bättre fungera sämre.

JMVE Kyl & Termografering användning av kakor
På JMVE webbplats använder vi primärt kakor till webbanalys för att förbättra och utveckla webbplatsen. Kakor samlas också in för att optimera användarupplevelsen för besökaren utifrån beteenden.

Vi använder också kakor för att kunna registrera en bokning, intresseanmälan eller en kontakt och vid delning av information i sociala medier som Facebook, LinkedIn & GoogleChrome. Genom att besöka och navigera på webbplatsen lämnar du som besökare samtycke till hanteringen av cookies. Om du inte vill ha några cookies kan du välja att inte acceptera cookies i datorns webbläsare.

1 Comment

Leave a comment
Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.