Jag utför service och underhåll på nästan alla varumärken. Jag utför service och underhåll på nästan alla varumärken. Och inom värme och kyla, maskin och styrning. Har nämnt några tidigare och kanske bör nämna dessa igen, fått samtal av kunder om jag servar…. Varumärke utan inbördes ordning

Service och underhåll

dec 30
2020

Jag utför service och underhåll på nästan alla varumärken.

Jag utför service och underhåll på nästan alla varumärken. Och inom värme och kyla, maskin och styrning. Har nämnt några tidigare och kanske bör nämna dessa igen, fått samtal av kunder om jag servar….

Varumärke utan inbördes ordning eller omfång: ABB, AlfaLaval, AJ, AIT (Alpha InnoTec), Bosch (tidigare Autotherm, Elektrostandard), Buelco Armatur, Cetetherm, CTC, Danfoss, Esbe, Euronom, Geberit (FMM & Mora Armatur), Grundfos, Gustavsberg, Hager, IMI Hydronic, Legrand, LK System, Nibe, Metrotherm, Plejd, Roth, Samsung Heat, Separett, Schneider (tidigare TA/TAC), Siemens, Uponor, Vaillant, Vatette, Värmebaronen, Wilo, Xylem

Många av fabrikanten använder mig som serviceverkstad och garantipartner.

Har en del av produkter/tillverkare på lager samt en del finns hos lokal grossist samt en del för anskaffning.

Återkom gärna för och vid intresse av serviceavtal eller mer info om tjänster och utförande.

No Comment

Leave a comment
Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.